SLE Ltd. je specijalizovan u projektovanju i proizvodnji opreme za održavanje života prevremeno rođenih beba i dece sa teškoćama u disanju. SLE proizvodi su više od 30 godina pioniri novih tehnologija. Vodeći princip kompanije je oduvek bio da podrži kliničko osoblje u njihovom svakodnevnom radu. Bebina pluća su poslednji organ koji se razvija tako da su nerazvijena pluća kod prevremeno rođenih beba primarna briga kompanije SLE. Ta briga ih je navela da prave proizvode vrlo visokih preciznosti koji danonoćno pouzdano rade.

KATALOZI PROIZVODA

Ukoliko imate uređaj od ovog proizvođača i potreban vam je servis ili ste zainteresovani za neki proizvod koji nije naveden u katalozima popunite zahtev za proizvod.


  promed

  Novi Sad

  Promed se od 2000. godine bavi uvozom, instalacijom i servisom medicinske opreme. Pored toga Promed obezbeđuje i snadbevanje potrošnog materijala za datu opremu. Spektar proizvoda koji nudimo je širok i visokog kvaliteta. Po izboru partnera sa kojim sarađujemo vodili smo se prvenstveno kvalitetom proizvoda što mogu dokazati naše reference.

  • ISO 14001:2004
  • BS OHSAS 18001:2007
  • ISO 9001:2008