Fisher&Paykel Healthcare je vodeći proizvođač i prodavac proizvoda i sistema koji se koriste za respiratornu negu, akutnu negu i tretman opstruktivne apneje u snu. Njihov inovativni dizajn štiti ugrožena pluća i osigurava da se dragocena energija neonatusa usmerava na rast i razvoj. Dragocen novi život zaslužuje najbolji mogući početak. Od prvog udaha do respiratorne nezavisnosti Fisher&Paykel Healthcare nudi ključne terapije. Njihovi proizvodi i sistemi se prodaju u preko 120 zemalja širom sveta.

KATALOZI PROIZVODA

Fisher&Paykel Optiflow Junior

Preuzmi Katalog

Neopuff – Infant Resuscitation

Preuzmi Katalog

CosyCot Infant Warmer

Preuzmi Katalog

Bubble CPAP System

Preuzmi Katalog

Heated Humidifier

Preuzmi Katalog

Ukoliko imate uređaj od ovog proizvođača i potreban vam je servis ili ste zainteresovani za neki proizvod koji nije naveden u katalozima popunite zahtev za proizvod.


  promed

  Novi Sad

  Promed se od 2000. godine bavi uvozom, instalacijom i servisom medicinske opreme. Pored toga Promed obezbeđuje i snadbevanje potrošnog materijala za datu opremu. Spektar proizvoda koji nudimo je širok i visokog kvaliteta. Po izboru partnera sa kojim sarađujemo vodili smo se prvenstveno kvalitetom proizvoda što mogu dokazati naše reference.

  • ISO 14001:2004
  • BS OHSAS 18001:2007
  • ISO 9001:2008